شما اینجا هستید: مهندسی زلزله و عمران > مهندسی عمران > آموزش مهندسی عمران > دروس عمومی > تحقیق درس تاریخ اسلام

 

پیوندهـــــــا

صفحه اصلی سایت

مجموعه آموزشی عمران

بازگشت به بخش آموزش دروس عمومی

لطفا مطالب خود را به آدرس زیر ارسال نمایید: Info@Vojoudi.com

Password Protected چیست؟

به منظور تشویق كاربران سایت به ارسال مطالب خود جهت كاملتر كردن مجموعه موجود، دسترسی به برخی از بخشهای سایت محدود گردیده است.

كاربران برای دسترسی به این بخشها باید مطلبی را جهت درج در سایت ارسال نمایند. بدین ترتیب رفته رفته مجموعه كاملتری خواهیم داشت و از سوی دیگر از دریافت بی رویه فایلها كه موجب تحمیل هزینه های بسیار زیاد تبادل اطلاعات میگردد جلوگیری میشود.

اطلاعات بیشتر

دریافت فایل مربوط به تحقیق درس عمومی

 

با ارسال مطالب خود، آنها را ماندگار کنید

دسترسی به این بخش از مطالب توسط رمز عبور محدود گردیده است. دریافت رمز عبور

شناسنامه مطلب

عنوان مطلب تاریخچه و باورهای اولیه دین زرتشت   (PDF)
تهیه كننده پیام وثوقی
دانشگاه

دانشگاه بوعلی سینا همدان

بوعلی سینا

تاریخ تهیه -
استاد مربوطه -
درس مربوطه معارف اسلامی 1
تعداد صفحات 11 صفحه
كد pub01_01
توضیح

 

مذهب زرتشت نیز مانند همه مذاهب دیگر، از دو بخش کتاب و سنت تشکیل شده است، کتاب آسمانی زرتشتیان «گاتاها» نام دارد که پیام های آسمانی بوده، کتاب دینی مزداپرستان را تشکیل می دهد و کتاب هایی که از زمان اشوزرتشت، تاکنون توسط موبدان بزرگ از روی ضرورت اجتماعی و سیاسی زمانه نوشته شده است را مجموعاً«اوستا» می نامند و سنن و آداب و رسوم و اوراد و ادعیه و دستورات مذهبی زرتشتیان را تشکیل می دهد. قابل توجه است که بخش دینی (کتاب) از سنت(بخش مذهبی) زرتشتیان به روشنی قابل تفکیک است و باورهایی که در این دو بخش مشاهده می شود را نیز می توان به سادگی از یکدیگر جدا نمود.

 

تاریخچه آتش:

بر روی کره ی زمین و فراتر از آن پدیده هایی هستند که فروزانند و برای انسان روشنایی بخش   می باشند(خورشید،ستارگان، چراغ های الکتریکی و...) امّا از میان همه ی آن ها آتش جایگاه  دیگری دارد و تنها  کانون فروزانی است که انسان هر وقت اراده کند می تواند در اختیار داشته باشد.

 آتش مظهر ذات پر فروغ خداوند و جلوه آتش یگانه ی هستی و نزدیک شدن به درک حقیقت آفرینش و شناخت خداوند است. یعنی همان چیزی که در باور عارفان خردمند ایرانی به گونه ی نزدیک شدن به خدواند یا بازگشت به اصل تعبییر یافته است.از این رو بشر باید آتش را ارج  و احترام گذارد و آن را چون درفشی به نشانه ی سرافرازی های تمدن چندین هزار ساله ی خویش، همواره بر پا و روشن نگاه دارد. به روایت شاهنامه ی  فردوسی، آریاییان در سال های نخستین حکومت پیشدادیان راه روشن کردن آتش را یافتند و شیوه ی مهار کردن آن را آموختند و از آن زمان تحولی شگرف در چگونگی زندگی آنان به وجود آمد. آنان این رویداد بزرگ را شادمانه جشن گرفتند و برای گرامی داشتن و بهره گیری از آن، در هر کوی و برزن آتشی افروختند و جانانه آن را نگهداری کردند و بدین گونه بود که آتشکده ها به وجود آمدند.

 

بقیه مطلب را از متن PDF مطالعه فرمایید.

 

دریافت فایلهای آموزشی

نام فایل

فرمت

امكان چاپ

حجم Kb

توضیح

pub01_01.doc

Word

دارد

104

فایل متن

pub01_01.pdf

PDF

دارد

162

فایل آكروبات 7 - 11 صفحه

 

 
 

کلیه حقوق برای سایت Vojoudi.com محفوظ است.